bannerJF-4
bannerJM-5
bannerJF-6
bannerJF-1
bannerJF-2
bannerJF-3
company (1)
babagan kita

Profil perusahaan

Hangzhou Jie Feng Leisure Product Co., Ltd minangka pabrikan profesional produk pet ing China lan dununge ing kutha Pingyao ing kutha Hangzhou. Pabrik kasebut diwiwiti ing taun 2008 lan duwe akeh pengalaman ing industri pet. Apa sing Diupayakake Saiki yaiku Desain Unik lan Quanlity Paling Apik Kanggo Produk.

liyane

pasokan ingon-ingon

pasar penyayang pet

  • cardboard cat house

    omah kucing karton

    Kita duwe hak paten karo barang iki. Iki digawe saka kertas bergelombang ramah lingkungan lan sijine bantalan gores ing sisih ndhuwur lan sisih ngisor item. Mambu karton sing unik narik kucing supaya bisa main kanthi luwih seneng. Produk kasebut ing struktur perakitan kanthi volume transportasi sing sithik lan bisa ngirit biaya transportasi kanggo pelanggan. Menapa malih, iku bakal menehi raos prestasi pelanggan nalika rampung ngrakit.

  • post cat scratcher

    kirim scratcher kucing

    Kita duwe hak paten karo barang kasebut. Iki digawe saka MDF level E1 sing ramah lingkungan. Desain iki digawe ing pungkasan taun 2019 lan dadi perhatian ing pameran kewan. Didol kanthi apik ing taun 2020. Kita nggawe macem-macem bentuk lan macem-macem warna sing bisa dipilih, uga karton bergelombang bisa diganti. Saliyane scratcher, kita nambah dolanan mouse kanggo nambah rasa seneng kucing. Yen sampeyan kasengsem ing seri kasebut, hubungi kami! Kita bisa nggawe desain khusus kanggo sampeyan!

  • post cat scratcher

    kirim scratcher kucing

    Kita duwe hak paten karo barang kasebut. Iki digawe saka MDF level E1 sing ramah lingkungan. Desain iki digawe ing pungkasan taun 2019 lan dadi perhatian ing pameran kewan. Didol kanthi apik ing taun 2020. Kita nggawe macem-macem bentuk lan macem-macem warna sing bisa dipilih, uga karton bergelombang bisa diganti. Saliyane scratcher, kita nambah dolanan mouse kanggo nambah rasa seneng kucing. Yen sampeyan kasengsem ing seri kasebut, hubungi kami! Kita bisa nggawe desain khusus kanggo sampeyan!

  • MDF cat toy

    Dolanan kucing MDF

    Kita duwe hak paten karo barang iki. Iki digawe saka MDF level E1 berkualitas tinggi sing ramah lingkungan. Kita nggabungake bal lan nggulung karton bebarengan. Kucing bisa nggaruk lan uga main bal. Dibandhingake karo dolanan scratcher kertas, kita wis nggawe seri liyane babagan macem-macem jinis. Saliyane telung wujud kasebut, kita duwe macem-macem bentuk liyane. Apa maneh, alas goresan ing tengah bisa diganti, tegese barang iki awet. Pelanggan mung kudu ngganti bagean tengah sing murah lan gampang ditangani. Yen sampeyan ...

  • Reptile Cage

    Kandang Reptil

    Kandang reptil minangka jinis kabinet sing digunakake kanggo ngundhakake amfibi. Pelanggan bisa nghias kabinèt miturut pilihan, lan nginstal lampu lan tanduran supaya kéwan kéwan luwih apik. Kita nggunakake papan sing ramah lingkungan lan bisa ngatur macem-macem ukuran kanggo para pelanggan. Kita ngekspor kandhang reptil menyang Eropa lan Amerika, Australia lan adol apik saben wektu. Sugeng rawuh pitakon.

  • cat wall shelf SCW08-S

    beting kucing kucing SCW08-S

    Iki digawe saka MDF level E1 sing ramah lingkungan. Kita nggawe desain lan nampa akeh pitakon ing situs web. Rak tembok kucing minangka jinis barang pet sing modis, sing bisa ndadekake kucing duwe papan dolanan. Pemodelan multi-lapisan luwih cocog kanggo sifat pendakian kucing. Kolom tali rami bisa nggawe kucing ngeruk cakar. Desaine khusus lan murah. Wis didhukung lan disenengi dening akeh pelanggan.

liyane

warta

warta paling anyar

  • partners
  • partners
  • partners
  • partners
  • partners
  • partners