Produk

beting kucing kucing SCW08-S


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Iki digawe saka MDF level E1 sing ramah lingkungan. Kita nggawe desain lan nampa akeh pitakon ing situs web.
Rak tembok kucing minangka jinis barang pet sing modis, sing bisa ndadekake kucing duwe papan dolanan. Pemodelan multi-lapisan luwih cocog kanggo sifat pendakian kucing. Kolom tali rami bisa nggawe kucing ngeruk cakar. Desaine khusus lan murah. Wis didhukung lan disenengi dening akeh pelanggan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sampeyan perdagangan perusahaan utawa pabrik?
    Pabrik Langsung.

    2. Suwene wektu pangiriman sampeyan?
    30-35 dina sawise nampa setoran.

    3. Kepiye babagan pembayaran?
    T / T, setoran 30% lan saldo 70% tumrap salinan B / L
    (kita uga bisa nindakake L / C)

    4. Apa sampeyan duwe audit pabrik?
    Nggih Kita duwe BSCI & ISO

    5. Apa sampeyan bisa nggawe logo / kemasan khusus?
    Nggih Kita bisa nggawe barang kasebut miturut syarat pelanggan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    5