Babagan Kita

Kita nindakake cara sing beda-beda, lan iku cara sing disenengi!

company

Perusahaan Kita

Hangzhou Jie Feng Leisure Product Co., Ltd minangka pabrikan profesional produk pet ing China lan dununge ing kutha Pingyao ing kutha Hangzhou. Pabrik kasebut diwiwiti ing taun 2008 lan duwe akeh pengalaman ing industri pet. Apa sing Diupayakake Saiki yaiku Desain Unik lan Quanlity Paling Apik Kanggo Produk.

Kita Nduwe Desainer Dhewe lan Ndhaptar Kanggo Kabeh Gaya Anyar. Lan Kita Terus Ekspor Produk menyang Amerika, Jepang, Korea, Oseania Eropa, lsp. Didhasarake Quanlity sing Dhuwur lan Rega Paling Apik, Kita Nduwe Reputasi sing Apik ing saindenging jagad. Sembarang Informasi lan Enquiry, Mangga Ayo Dikerteni Nalika Sadurunge.

Tur Pabrik

company (1)

company (1)

company (2)

company (3)

company (4)

company (5)

company (8)

company (9)

company (10)

Hangzhou Jie Feng Leisure Product Co., Ltd.