Pitakon Paling Kerep

Butuh pitulung? wangsulan pitakonmu!

Apa sampeyan perusahaan perdagangan utawa pabrik?

Pabrik Langsung.

Suwene kiriman sampeyan?

30-35 dina sawise nampa setoran.

Kepiye carane mbayar?

T / T, setoran 30% lan saldo 70% tumrap salinan B / L

(kita uga bisa nindakake L / C)

Apa sampeyan duwe audit pabrik?

Nggih Kita duwe BSCI & ISO

Apa sampeyan bisa nggawe logo / kemasan khusus?

Nggih Kita bisa nggawe barang kasebut miturut syarat pelanggan.