Produk

Omah kucing MDF SC-246


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Kita duwe hak paten karo barang kasebut.
Kita duwe rong gaya omah kucing.
Gaya pertama (nggunakake sekrup): kita ngrancang macem-macem bentuk item iki. Iki digawe saka MDF level E1 berkualitas tinggi sing ramah lingkungan. Kita uga bisa nggunakake cetak kertas kanggo ngganti papan MDF sing bisa nggawe desain sing cukup khusus.
Gaya nomer loro (nggunakake cincin karet): pisanan, gampang dipasang. Apa maneh, nalika dikirim, bisa dikemas ing flat sing CBM cilik lan ngirit biaya pengiriman.
Kaloro gaya kasebut bisa nggunakake gantungan bantalan scratcher supaya barang kasebut awet. Kita uga bisa ngrancang macem-macem bentuk kanggo sampeyan. Yen sampeyan kasengsem, hubungi kita kapan wae!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sampeyan perdagangan perusahaan utawa pabrik?
    Pabrik Langsung.

    2. Suwene wektu pangiriman sampeyan?
    30-35 dina sawise nampa setoran.

    3. Kepiye babagan pembayaran?
    T / T, setoran 30% lan saldo 70% tumrap salinan B / L
    (kita uga bisa nindakake L / C)

    4. Apa sampeyan duwe audit pabrik?
    Nggih Kita duwe BSCI & ISO

    5. Apa sampeyan bisa nggawe logo / kemasan khusus?
    Nggih Kita bisa nggawe barang kasebut miturut syarat pelanggan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    5