Produk

Dolanan kucing MDF


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Kita duwe hak paten karo barang iki.
Iki digawe saka MDF level E1 berkualitas tinggi sing ramah lingkungan. Kita nggabungake bal lan nggulung karton bebarengan. Kucing bisa nggaruk lan uga main bal.
Dibandhingake karo dolanan scratcher kertas, kita wis nggawe seri liyane babagan macem-macem jinis. Saliyane telung wujud kasebut, kita duwe macem-macem bentuk liyane. Apa maneh, alas goresan ing tengah bisa diganti, tegese barang iki awet. Pelanggan mung kudu ngganti bagean tengah sing murah lan gampang ditangani.
Yen sampeyan kasengsem, kita bisa nuduhake kabeh bentuk kanggo referensi ~


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sampeyan perdagangan perusahaan utawa pabrik?
    Pabrik Langsung.

    2. Suwene wektu pangiriman sampeyan?
    30-35 dina sawise nampa setoran.

    3. Kepiye babagan pembayaran?
    T / T, setoran 30% lan saldo 70% tumrap salinan B / L
    (kita uga bisa nindakake L / C)

    4. Apa sampeyan duwe audit pabrik?
    Nggih Kita duwe BSCI & ISO

    5. Apa sampeyan bisa nggawe logo / kemasan khusus?
    Nggih Kita bisa nggawe barang kasebut miturut syarat pelanggan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    5