Produk

kirim scratcher kucing


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Kita duwe hak paten karo barang kasebut.
Iki digawe saka MDF level E1 sing ramah lingkungan. Desain iki digawe ing pungkasan taun 2019 lan dadi perhatian ing pameran kewan. Didol kanthi apik ing taun 2020. Kita nggawe macem-macem bentuk lan macem-macem warna sing bisa dipilih, uga karton bergelombang bisa diganti. Saliyane scratcher, kita nambah dolanan mouse kanggo nambah rasa seneng kucing.
Yen sampeyan kasengsem ing seri kasebut, hubungi kami! Kita bisa nggawe desain khusus kanggo sampeyan!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sampeyan perdagangan perusahaan utawa pabrik?
    Pabrik Langsung.

    2. Suwene wektu pangiriman sampeyan?
    30-35 dina sawise nampa setoran.

    3. Kepiye babagan pembayaran?
    T / T, setoran 30% lan saldo 70% tumrap salinan B / L
    (kita uga bisa nindakake L / C)

    4. Apa sampeyan duwe audit pabrik?
    Nggih Kita duwe BSCI & ISO

    5. Apa sampeyan bisa nggawe logo / kemasan khusus?
    Nggih Kita bisa nggawe barang kasebut miturut syarat pelanggan.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    5