Produk

Kandang Reptil


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Kandang reptil minangka jinis kabinet sing digunakake kanggo ngundhakake amfibi. Pelanggan bisa nghias kabinèt miturut pilihan, lan nginstal lampu lan tanduran supaya kéwan kéwan luwih apik. Kita nggunakake papan sing ramah lingkungan lan bisa ngatur macem-macem ukuran kanggo para pelanggan. Kita ngekspor kandhang reptil menyang Eropa lan Amerika, Australia lan adol apik saben wektu. Sugeng rawuh pitakon.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sampeyan perdagangan perusahaan utawa pabrik?
    Pabrik Langsung.

    2. Suwene wektu pangiriman sampeyan?
    30-35 dina sawise nampa setoran.

    3. Kepiye babagan pembayaran?
    T / T, setoran 30% lan saldo 70% tumrap salinan B / L
    (kita uga bisa nindakake L / C)

    4. Apa sampeyan duwe audit pabrik?
    Nggih Kita duwe BSCI & ISO

    5. Apa sampeyan bisa nggawe logo / kemasan khusus?
    Nggih Kita bisa nggawe barang kasebut miturut syarat pelanggan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    5